Молимся Святому Николаю Чудотворцу
|
|
nadjusha1958 | Дата: Четверг, 17.07.2025, 22:16 | Сообщение # 1351 |
Любопытствующий
Копилка подарков: 0
Благодарность: 0
Статус: Оффлайн
| Наставник наш и заступник великий, батюшка Николай! Прими молитву мою, от всего сердца моего грешного, убереги меня и близких моих от зла извне и от неразумности моей. Научи меня, как поступить правильно в судебном заседании. Во имя Отца и Сына и Святого Духа. Аминь.
NADY
|
|
|
|
nadjusha1958 | Дата: Пятница, 18.07.2025, 21:34 | Сообщение # 1352 |
Любопытствующий
| Наставник наш и заступник великий, батюшка Николай! Прими молитву мою, от всего сердца моего грешного, убереги меня и близких моих от зла извне и от неразумности моей. Научи меня, как поступить правильно в судебном заседании. Во имя отца и Сына и Святого Духа. Аминь.
NADY
|
|
|
|
Gia_Juventina | Дата: Вторник, 22.07.2025, 10:11 | Сообщение # 1353 |
Белый Магистр
Копилка подарков: 24
Благодарность: 234
| О всесвятый Николае, угодниче преизрядный Господень, теплый наш заступниче, и везде в скорбех скорый помощниче! Помози ми, грешному и унылому, в настоящем сем житии, умоли Господа Бога даровати ми оставление всех моих грехов, елико согреших от юности моея,во всем житии моем, делом, словом, помышлением и всеми моими чувствы; и во исходе души моея помози ми, окаянному, умоли Господа Бога, всея твари Содетеля, избавити мя воздушных мытарств и вечнаго мучения, да всегда прославляю Отца и Сына и Святаго Духа и твое милостивное предстательство, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Storia di un grande amore
|
|
|
Реклама | |
|
|
|
|
|
nadjusha1958 | Дата: Среда, 23.07.2025, 21:56 | Сообщение # 1354 |
Любопытствующий
| Наставник наш и заступник великий, батюшка Николай! Прими молитву мою, от всего сердца моего грешного, убереги меня и близких моих от зла извне и от неразумности моей. Научи меня, как поступить правильно в преддверии и в процессе судебного заседания. Во имя отца и Сына и Святого Духа. Аминь.
NADY
|
|
|
|
Meloni | Дата: Пятница, 15.08.2025, 17:32 | Сообщение # 1355 |
Генералиссимус
Копилка подарков: 104
Благодарность: 212
| О всесвятый Николае, угодниче преизрядный Господень, теплый наш заступниче, и везде в скорбех скорый помощниче! Помози ми, грешному и унылому, в настоящем сем житии, умоли Господа Бога даровати ми оставление всех моих грехов, елико согреших от юности моея,во всем житии моем, делом, словом, помышлением и всеми моими чувствы; и во исходе души моея помози ми, окаянному, умоли Господа Бога, всея твари Содетеля, избавити мя воздушных мытарств и вечнаго мучения, да всегда прославляю Отца и Сына и Святаго Духа и твое милостивное предстательство, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

|
|
|
|